torsdag 30. oktober 2008

Helgrengjøring og knekkebrød-baking..

Åh,så deilig det er å møte helga med nyvaska leilighet!! Vi har begge svingt filla i kveld:) Alle krinker og kroker har fått smake på den velduftende vaskefilla;) Nå skal det ikke være ett eneste støvfnugg igjen..:P ?! Utrolig deilig å slippe å tenke på å gjør rent i morra hvertfall;) Så da kan helgemoduset komme sigende.. ;) DIGG!

I helga kommer mor og søster på besøk, det blir utrolig koselig, det er lenge siden de har vært på besøk nå! Satser på fint vær,så kan vi nyte dagene til det fulle;)

Idag har jeg også tatt i bruk min gode, gode venn, nemlig kjøkkenmaskinen fra Kitchen Aid. Jeg syns den er utrolig kul å se på, samtidig som den får jobben gjort:) I dag var det knekkebrød baking som stod for tur.. Har fått en fantastisk god oppskrift fra svigermor, og den bruker jeg flittig;)Favoritt oppskriftene mine har jeg lagret i denne permen. Permen og arkene er kjøpt hos Åhlens. Sorteringa skjer etter " gjærbakst", "brød", "middag", "dessert", "kake" +++ ( Merkelig at "dessert- og kakedelen" har flest oppskrifter?!hmm..:)


In action;)
Voila;)

Ellers må jeg si at "bloggebasillen" har bitt meg! Det er så utrolig inspirerende og artig å kikke på andres blogger! Folk er vanvittig kreative og flinke! Jeg blir helt målløs!

Ønsker alle sammen ei riktig god helg!!
Klem Cam

10 kommentarer:

Perlehvit sa...

ELSKER logoen din da! Den var skikkelig kul!!!

Åh, irriterer meg at du er så flink til å bake! hehe.. /(slæsj)jeg får dårlig samvittighet for at jeg aldri gidder bake noe selv..:P

Flinka!

Har lenge hatt planer om å lage min egen kokebok. Og nå fikk jeg enda mer lyst! Selger de den på Åhlens ennå?

Blir ikke Danmark på oss, så da tar vi kanskje turen på loppis til lørdag? De åpner 10.30. Tenkte å være der da. De største kuppene ryker som regel først, og ettersom jeg har hørt rundt forbi, er det skikkelig INN med loppiser!!

Ha en knall fredag sammen med familien!!!! (det fortjener du midt oppi alt skoleslitet!!:)

cam sa...

takk;)me tok bilde i sommer på roadtripen vår!

Du må bare hoppa i bakingå!! Men du har jo ordna deg veldig godt når det gjelder mat å sånn.. E jo ikkje feil at j e kokk?!?

Eg kjøpte an på Åhlens på Sørlandssenteret for ei stonn siden, men tror at det e sånn standard perm, som de alltid har inne!

Eg må forhørra meg litt me gjestene i kveld ang loppisen, sende deg ei melding i kveld om ka det blir te.. Hadde jo vært utrolig gøy å vært der! Ligge sikkert någen KUPP å vente på oss!!

Du må jaffall kosa deg å ha ei deilig helg;)

[ barn i heimen ] sa...

Du altså!!! Du får det te!

Det såg skamgodt ud, og frista med knekkis. Og den kogeboga va og så geniale...
Og systemet du hadde lagt...:) Lige det:)

Men i den boga...Finne du oppskriftå på knekkisane? Og legge ud? Elle e det noge hemmelige greie:)

Her e lillebor vågen - og vil bare fyga rondt. FYTTI - han e turboprins! Han andre ligge i søvn. Hadde feber i går...og eg e spent på ke dagen bringe!

Nyd helgå. Kult hvis det blir loppis då!!!

C.

innendørs sa...

wow, baker knekkebrød sjøl!! Imponert!!:)

cam sa...

Takk for det!
Foreløbig e oppskriftå hemmelig:) hehe.. men eg ska forhørra meg me svigermor, om kor hemmelige oppskriften egentlig e:)Men viss du e jille nok så får du an pluselig:)

Å jammen blei det ikkje loppis på oss!!Komme tebage me mer info om det seinere:)

Veronica's hus sa...

Wow disse så jo bare helt herlige ut! du MÅ legge ut oppskriften:)
har aldri bakt knekkebrød før jeg:)

klem

Tanja sa...

oppskrift :) har -aldri- spist hjemmelaget knekkebrød før.. hørtes godt ut

Ida sa...

Tusen takk for hilsen hos meg - også så utrolig ksoelig at jeg fant bloggen din da! Den var kjempefin :) Linker deg - sånn at jeg kan komme tilbake igjen her og følge deg videre :-)

Digget bilde ditt på toppen her - det var råkult! :-) Og den derre kjøkkenmaskinen din har du helt rett i - utrolig stilig å se på, tenker utseende er nok motivasjon for å bake litt :-) Har faktisk aldri tenkt på å bake knekkebrød selv - smart! Kanskje du slenger ut oppskriften her om jeg spør fint nok ;-) *blinkeblinke* :-)

Håper du har kost deg masse i helgen sammen med familien :)

Klem fra Ida

Guttemamma sa...

TAkk for hilsen hos meg, da fant jeg deg og! Kjenner den gode følelsen når huset er strøkent og helgen kommer...Ha en flott uke!

Veronica's hus sa...

Takk takk.

Bare si i fra hvis du ikke finner noen da. Jeg lager gjerne til deg.

Jeg selger skiltene til 60,- pr stk

:)