onsdag 26. november 2008

Julekaker, snø og kalas

Sist fredag pakka vi bilen å dro vestover. Aldri feil å komme " heim te na mor":) (og søster selvfølgelig!!:) ) Hjemme var det skikkelig vinterstemning med nydelig snø. Jeg rakk faktisk å få litt julestemning! Kjente jeg trengte det i alt dette eksamenskaoset!! Dessuten var vi i 30års kalas
til min kjære fetter på lørdagen, kunne jo ikke gå glipp av det! Det var stelt i stand herlig go tapas, og det ble en veldig hyggelig kveld! :)

Det er 3år siden jeg flyttet hjemmefra sånn på ordentlig, og derfor syns jeg det er veldig koselig å komme hjem på besøk. Og jeg setter ekstra stor pris på ting som for eksempel å komme til dekket bord:) Denne helga er ingen unntak. Mor disker opp;) På søndag fikk vi en utrolig deilig middag nemlig sursteik;)( For de som ikke har smakt denne steiken må den prøves) Og til dessert, en av mine favoritter, Dronning Maud! Vi ble skikkelig gode og mette! Deilig!

Og ikke nok med det, da vi skulle reise kom hun med 3 sorter julekaker til meg!! SÅÅÅ LUKSUS!
TUSEN TAKK MOR;) Så nå blir det hvertfall litt julestemning i heimen..:)Helga gikk som vanlig alt for fort, men det var en god vitamin innsprøyting før eksamensinnspurten!!

Ha ei finfin uke alle sammen;)
Klem Cam

3 kommentarer:

Ida sa...

Heisann :-)

Sååååå søte bokser - også snill mamma du har! Utrolig deilig å kunne ha med seg hjem igjen hjemmebakst! Ingenting er som det mammaer lager :-) Det smaker best !

Og du.. oppslagstavlen din var kjeeeeempefin! Så morsomt at du blir inspirert av meg - setter jeg utrolig stor pris på! Kjente det hoppet litt ekstra i hjerte når jeg så at du hadde skrevet det :-) Tusen takk!

Klemmer

Perlehvit sa...

De boksene var skikkelig fine!!
Heldig du er!!
Jeg fant noen fine på Nille jeg!;) Men trenger nok flere. Lurer på om jeg begynner å bli bitt av en aldri så liten bake-basill:P

Pønsk ut no gøy vi kan gjøre til helga da!:)

Klem

[ barn i heimen ] sa...

Har hørt rykter om at hu morå di ikkje e heilt sanne!!! Jammen deiligt. Får liksom ikkje heilt tiå te å stå med alt det sjøl nå... Kakene må nytes.

Og så stas å få ver i 30årsfest te fetteren din. Ryktene seie at han e veldig kule og kjekke og sånn!!

Va veldig koselig å ha dokke der! At dokke tok turen. Og han satte veldig pris på talen...:)

Men ang. menn og blogging: Ikkje min!

Klem.